Het allermooiste is de glimlach

Fysiotherapeut Willeke van Boven,

werkzaam bij Fortius Fysiotherapie in Nijkerk

Tijdens mijn werkzaamheden als fysiotherapeut is het een enorme aanvulling om met de Lokomat te mogen werken. Zo bied ik mijn patiënten een vooruitstrevende en effectieve therapiemogelijkheid voor het herstel en de verbetering van de loopvaardigheid.

Na een periode van trainen op de Lokomat zie ik onder andere resultaten bij mijn patiënten als: vermindering van stijfheid en spasmes, toename van algeheel uithoudingsvermogen en spierkracht. Het allermooiste is toch wel de glimlach op het gezicht van mijn patiënten als ze aangeven in het dagelijks leven minder beperkingen rondom het lopen te ervaren.

Door de verscheidenheid aan mogelijkheden biedt de Lokomat ook bij zware beperkingen mogelijkheden om effectief en veilig te kunnen trainen.

De Lokomat behoeft meer aandacht en daarnaast is het belangrijk dat looptraining op de Lokomat toegankelijk is voor een grotere doelgroep.

Door te doneren kan de stichting haar doel bereiken om in elke provincie een Lokomat neer te zetten,
zodat velen met loopbeperkingen er gebruik van kunnen maken.

Wil jij ook je steentje bijdragen?