Ik zie dat hij blij wordt!

Arkey, 7 jaar (verwoord door z’n moeder Lilian)

Aandoening: hersenletsel (na auto-ongeluk)

Arkey krijgt op anderhalfjarige leeftijd tijdens de vakantie een auto-ongeluk, waaraan hij hersenletsel overhoudt. Inmiddels is hij zeven jaar en hij kan zelf niet praten. Ondanks de uitdagingen die wij hebben, zie ik dat Arkey blij wordt van de Lokomat-training.

Staan vindt hij erg fijn en elke stap doet ons hopen dat hij tóch op termijn door de training zelfstandiger zal kunnen lopen. Ik vind het heel belangrijk dat deze trainingsmethode overal in Nederland voor kinderen aangeboden gaat worden. Door te trainen op de Lokomat bereik je betere resultaten!

Lilian

Door te doneren kan de stichting haar doel bereiken om in elke provincie een Lokomat neer te zetten,
zodat velen met loopbeperkingen er gebruik van kunnen maken.

Wil jij ook je steentje bijdragen?